perjantai 22. heinäkuuta 2016

Matonhakumatka

maton haku matka Käväisin päiväseltään bussilla Helsingissä. Kampaajani loma loppui ja minulla oli kiire saada villiksi räjähtänyt hiuspehkoni siistittyä.  Muutama tunti jäi muuhunkin aktiviteettiin ja kävin ostamassa
uuden maton saunaan. Granitista ostettu musta pikkumatto päätyi sieltä eteiseen ja tilalle siis piti saada uusi. Tämä uusi juuttimatto tuleekin sopimaan paremmin saunan takkahuoneeseen, koska sen pohja on suojattu muovilla.


Yksi syy, miksi ryhdyin bloggaajaksi oli haluni oppia valokuvaamaan. Ostin vuoden alussa pienen järjestelmäkameran. Mutta kun ihmisessä on hyvin paljon samaa kuin Hercule Poirot'ssa tai Andrian Monkissa eli kaiken pitää olla suorassa ja symmetriassa, ei siitä synny mielenkiintoisia kuvia. Ensimmäisen kuvan matosta otin suoraan edestä. Matto näytti ihmeelliseltä levenevältä möykyltä. Tämä vaikuttaa enemmän matolta.

Kotimatka kulki Tigerin liikkeen ohi ja piipahdin siihen. Kaikkea sitä keksitään: pitsiteippi! Emännänkaapin hyllynreuna tuli maalattua huolimattomasti ja tässä pelastus.
Helsingin keskusta vilisi turisteja, aasialaisia pääasiassa. En ärsyynny, vaikka turistit tukkivat kadut ihmetellessään ja kuvatessaan kaupunkia, mutta liikenneraivo saa minut valtaansa kun aikuiset suomalaiset pyöräilevät jalkakäytävillä. Onko se sääntö poistunut, että vain alle 12-vuotiaat saavat sitä tehdä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti