tiistai 12. heinäkuuta 2016

Eteisen kunnostus valmistui

eteisen kunnostus valmistui Paikkasin eteisen sisäkattoon vesivuodosta tulleet vauriot valkoisella maalilla. Lattian maalaus kesti pitkään kun piti odottaa niin kuivaa ilmaa, että maalauksen uskalsi tehdä. Maalin valinta oli taas vaikeaa. Ennen lattiakin oli sininen, mutta päätin vaihtaa väriä. Harmaita värejä on lattiamaalissakin paljon. Ja vieressä miesmyyjä odotti päästäkseen sävystyhommiin. 

Sunnuntaina oli vähemmän sateista ja maalaisin lattian. Pysyin maanantain poissa mökiltä että maali kuivuisi kunnolla.

Eteinen katsottuna portailta sisään

Aika vaalea lattiasta tuli. Vastapainoksi piti hakea tumma mattoa saunalta.
Eteinen ei muuten ole paljoa muuttunut. Se on edelleen sinivalkoinen, tummin maustein. Seinällä olevia koristelautasia olen saanut ystävältä ja myös kerännyt kirpputoreilta.

Eteinen, koristeet ja avainkaappi oven yläpulella

eteisen oikea puoli

Nurkassa oleva harjassiili on tarkoitettu jalkimien pyyhkimiseen, mutta ei sitä siihen raatsi käyttää. Arkipäivän realismia on se, että täälläkin on siivousvälineet esillä.
rottinkikehyksinen valkoinen peili

Kaapit sulkemisnappuloineen ovat alkuperäiset.

Vanhat komerot, joiden ovat suljetaan nappuloilla

Kun lattia nyt kiiltää, näkyvät puutteet muualla. Oven maali esimerkiksi on jo alkanut paikoin lohkeilla. Mutta ei, mitään muuta en täällä tänä vuonna enää maalaa.

ovikyltti

Tämä on Arabian Muumi-ovikyltti. Lastenhuoneeseen tarkoitettu. On minulla vastaava tytöille tarkoitettu vaaleanpunainen Niiskuneiti-kylttikin, mutta tämä sopii minulle paremmin.Ovikeriste tuulikantele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti