sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Huussikirjoittelua

Mökin eteiseen on tehty vessa sähköllä toimivasta polttavasta WC:stä ja sermistä, joka antaa siellä kävijöille yksityisyyttä. Entinen eteinen oli jaettu ovellisella väliseinällä kahteen osaan. Oven takana oli mm. iso jääkaappipakastinyhdistelmä. Peremmällä oli vielä seinäkkeillä erotettu tila, jossa oli hyllyjä. Sanoin jo ensimmäisellä käynnillä mökissä, että tähän tehdään vessa. Mutta se vanha eteinen jouduttiin  purkamaan enkä nyt halua pimentää uutta eteistä väliseinällä. Mutta vessan siihen halusin. Tilan jakamiseen löytyi ratkaisu paikallisesta osto- ja myyntiliikkeestä. Kolmiosaiseen sermin runkoon tein suihkuverhosta tausta. Vielä tarvittiin pyörät alle, jotta sermi liikkuisi ja näin vessassa on ainakin hiukan yksityisyyttä.




Keittiön viemärin kaivamisessa oli jo tarpeeksi työtä, erottelevan biokäymälän käyttäminen olisi vaatinut lisäkaivamista ja valitsinkin sähköllä toimivan polttavan wc:n. Palamisen käry menee talon taakse, muu tuuletus hoituu ulko-ovella. Viemäreitä ei tarvita, tuotoksensa on vain tuhkaa. Tarvittavat paperisuppilot säilytän vanhasta eteisestä löytyneessä muovilaukussa.


Vanha pesuteline löysi paikan ikkunoiden edestä. Humala saa kasvaa ikkunan eteen, niin yksityisyys lisääntyy vielä.




Ja jos lisäyksityisyyttä kaipaa, onhan talossa huussi. Se on etäällä mökistä, mutta yksin ei sielläkään saa olla.


Siistin ulkohuussin ja tein sen seinälle sinivalkoisen lautaskollaasin. Mutta sitten ampiaiset valtasivat tilan. Pesä on jo jalkapallon kokoinen. Eivät ampiaiset muuta pahaa ole tehneet, kuin roskanneet huussissa, mutta silti ensi keväänä pitää olla tarkkana ja häätää ajoissa vuokralaiset huussista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti