lauantai 7. heinäkuuta 2018

Kun sataa

Sadesäällä on aikaa sisustaa. Kamarin valaisimet ovat paikoillaan, helmiriippuvalaisin ja seinävalaisin Vuorossa oli siivous- ja sisustuspäivä, koska satoi aamusta iltaan. Järjestelyvuorossa olivat kamarit. Pienempään kamariin olen nyt löytänyt sellaisen helmivalaisimen, jollaista olin etsinyt. Sen ketjua kylläkin pitäisi lyhentää, mutta näinkin pärjää, kun varoo päätään tai valaisinta. Pakko kuitenkin tunnustaa, ettei valaisin ole 1900-luvun alkupuolelta, vaan ilmeisesti 80-luvulta. Seinävalaisin löysi sekin paikan. Siihen vaikutti  pistorasioiden sijainnit, jatkojohtoja en halua käyttää, ellei ole pakko.
Yritin löytää seinävalaisimesta merkintöjä valmistajasta, mutta turhaan. Ostin sen antiikkiliikkestä ja maksoin varmaan liikaa, koska silloin siihen niin ihastuin.
On taas huopaohdakkeen kukinnan aika. Luonnon voimakkaat värit saavat tapetin kukat näyttämään haaleilta.Laitoin myös kaksi ikonia hirsiseinälle. Jätin tuvan puoleisen väliseinän oven viereisen ja yläpuolisen osan hirret näkyviin. Ulkoseinän puolella hirret eivät olleet sen näköisiä, että ne olisi voinut jättää paljaiksi koska niissä oli paljon jatkoskohtia. Kamarien välinen seinä onkin tehty laudoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti