perjantai 12. helmikuuta 2021

Verhot vaihtuivat

 En tarkoituksella etsinyt toiseen kamariin vanhoja messinkisiä verhotankoja. Ne etsivät minut ja tulivat netissä hakematta silmiini. Kaksi oikean mittaista tankoa, päihin nupit, seinäkiinnikkeet ja verhorenkaita. Ostin ne välittömästi. Renkaita ostin liian vähän, sillä vanhat verhot eivät sopineet tankoihin. Niissä on lenkit, joiden läpi verhotanko pujotetaan. Oli siis ostettava uudet verhotkin. Ne taas ovat leveämmät ja jouduin metsästämään lisää renkaita. Verhot ovat puuvillaa, ekologisesti viljeltyä. Sopivat mielestäni paremmin vanhaan taloon kuin keinokuituiset.



Olen ollut tavallista enemmän sisällä ja pönttöuunia lämmittäessä katselin kamaria ja se tuntui ahtaalta. Järjestelin huonekaluja, ompelukone on nyt tuvassa. Siirsin rottinkipöydän ikkunan viereen ja nyt kamarissa tuntuu olevan enemmän tilaa.

Puhdistin renkaat ja nupit ketsupilla ja niin  tangot olivat valmiit kiinnitettäviksi. Paitsi että nurkassa oleva ikkuna oli ongelma. Sen verhotangosta oli sahattava pätkä pois.


Löysin joidenkin muiden verhojen mukana tulleet kangaskiinnikkeet ja otin ne käyttöön. Ostin koukkuja, joihin verhot voi niillä kiinnittää silloin kun haluaa enemmän valoa sisään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti