perjantai 13. syyskuuta 2019

Syksyisiä koristeita

Keltainen ja ruskea väri alkavat lisääntyä luonnossa. Piristystä löytyi taas naapurin pihalta. Naapuri on sitä mieltä, että hänen koristeomenapuunsa omenat pitää ottaa puusta pois painamasta oksia. Vaikka ne olisivat kauniita ja toisivat väriä syksyyn. No, minä tietysti olin valmiina ottamaan omenat itselleni. Ovikranssi niistä tuli mökin vanhaan oveen. Ei ehkä pitkäikäinen, mutta jonkun aikaa se varmaan säilyy kun ilmat ovat viilenneet. Työnsin omenat kaksinkertaiseen rautalankaan ja kiepautin renkaaksi. Mukana on pieni muratinoksa.



,,


Ulkona vierastalon portaalla omenakoristeeni tuskin säilyvät senkään vertaa, joku niitä varmaan ryhtyy maistelemaan. Vihreän sammaleen kanssa punainen korostuu kauniisti.




Omenoita oli yhdessä koristeomenapuussa todella paljon. Harmi, ettei niitä voi käyttää muuten kuin koristeina. Näistä riittäisi moneen koristeeseen jos vain ne säilyvät.


Syyskukkiakin tuli jo hankittua. Syklaamit koristavat nyt vanhaa naulalaatikkoa vierastalon ikkunasyvennyksessä. Siellä ne ovat turvassa kaiken tuhoavilta eläinvierailta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti