lauantai 27. elokuuta 2016

Lankakoukkujen ja liekkilasin etsintää

Lankakoukkujen ja liekkilasin etsintää Olen pitkään etsinyt kauniita koukkuja. Kun sain selville mikä etsimieni koukkujen nimi on, alkoi niitä netistä löytyä. Päätin kutenkin odottaa seuraava kaupunkikäyntiä. Suunnistin taas Domus Classicaan. Ja lankakoukkuja löytyi, vaikka nuori myyjä ensin tarjosi hakaa kun niitä kysyin. No, onhan haassakin rautalankaa koukussa.


Nyt saan vanhan peilin kauniimmin seinälle. Peilin alla on pieni pallonaulakko, joka löytyi täältä mökistä. Vaihdoin alkuperäisen punaisen pallon valkoiseen.
Lankakoukulla kiinnitin myös mummolastani peräisin olevan sipulipussin.


Olin saanut pienen öljylampun koristeeksi. Sen lasi ei ollut aivan oikean kokoinen eikä pysynyt hyvin paikoillaan. Pidin sitä pikkukamarin pöydällä. Mutta pelkäsin sen siinä särkyvän ja päätin siirtää sen seinälle. Kun nostin sitä paikalleen, kuului vain helähdys ja lasi oli kymmeninä sirpaleina lattialla. Ja harmitti todella paljon. Päätin, etten tunnusta rikkoneensa lasia, vaan etsin uuden tilalle.
Jatkoin matkaa Rakennusapteekkiin. Ja sieltähän liekkilasi löytyi. Ainakin melkein samanlainen kuin entinen. Sielläkin oli lankakoukkuja ja ostin vielä pari pienempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti