sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Pääsiäisen aikaan

Niin kuin monesti ennenkin, sää muuttui epävakaaksi kun Pääsiäinen lähestyi. Lämpimät päivät loppuivat ja yöllä alkoi taas olla pakkasta. Aamuisin piha oli useampana päivänä valkoinen joko sataneesta lumesta tai huurteesta. Aurinko kuitenkin sulatti nopeasti lumet. Perhosia ja sisiliskoja ei eää näy, mutta pihalla raikui pikkulintujen konsertti. Pikkunarsissit avautuivat sopivasti tuomaan keväistä väriä.
 Peppi on on idolini.


Pääsiäispupu odotti kun tulin mökkitielle omalta mäeltäni. Pupuparan väri noudattaa entisiä aikoja kun tähän aikaa vielä oli lunta maassa. Suojaväriksi valkoinen Pääsiäisenä sitten taas kävi, kun lumipyry alkoi.Rairuohoa en ole kylvänyt, tänä vuonna vihreyttä tuo lehtikuusen oksa. Haluaisin lehtikuusen pihalleni, mutta vielä en ole keksinyt, mistä sellaisen voisin hankkia.Pajunoksat ovat pensaasta, joka oli jo kaadettu. En ryöstänyt pörriäisten ruokaa.


Sisällä on pullossa muutama helmililjan kukinto.


Oikeastaan on ihan hyvä, että välillä sataa, lunta räntää tai vettä. Routa sulaa ja on aika rauhoittua ja levätä.  Piha- ja muut työt kyllä odottavat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti