perjantai 18. elokuuta 2017

Kukkakimppuja luonnonkukista

 Luonnonkukkien kukinta on hiipumassa. Kaatosateet edesauttoivat kuihtumista. Mutta löytyy luonnosta vielä kukkia ja päätinkin kokeilla, saisiko niistä kimpun koottua. Yleensä pieni apulainen tuo minulle kukkia, mutta hän on nyt kotonaan ja lähdössä koulutielle. Tässä kimpussa on ketokaunokkia, mesiangervoa, maitohorsmaa, peurankelloa, siankärsämöä, törmäkukkaa ja jopa vuohenputkea. Reunuksena pajunlehtiä
Toisen kimpun tein pelkästään ketokaunokeista, joita tänä vuonna on runsaasti. Mukana on myös nuppuja. Kimalaiset eivät tainneet oikein pitää siitä, että poimin niiden ja perhosten lempiravintoa. Kimpun sidoin ruskealla villalangalla kun en muutakaan löytänyt. 

Ei kimppujen tarvitse suuria ja runsaita olla. Yhdestä tai kahdesta kukastakin saa kaunista maljakkoon. 

                           
                         
                                         

4 kommenttia:

 1. Ihanat kimput! Ja tuo alimmainen asetelma, on ihanan herkkä! Olen ihastunut noihin lasipullopikkukukka-asetelmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät niistä. Herättää ihmetystä kun säästän kaikenlaisia pulloja ja purnukoita, mutta on niille käyttöä.

   Poista
 2. Kauniita kimppuja! Ihania pieniä pulloja. Lapset innostuivat ilmakasveista ja olen nyt joka puolelta katsellut pulloja ja purnukoita ihan toisella tavalla :D Tervetuloa tutustumaan myös Maatiaiskanasen Elämää blogiin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Kurkkasin blogiisi ja löysin kanasenkin. Kuunliljat ovat suosikkikasvejani. Ensimmäisen keijunkukan ostin tänä vuonna. Kivoja juttuja sinulla.

  VastaaPoista