perjantai 26. toukokuuta 2017

Uusin hankinta, jakkara vai pöytäkö tämä on

Uusin hankinta, jakkara vai pöytäkö tämä on Vielä ehdin tehdä hankintoja ennen kesäkauden alkamista. Vaikka moneen kertaan olen päättänyt, että ei mitään enää lisää, vaan paljon pois. Tämän ostin jakkarana, mutta se on niin kookas ja raskaskin, että se on varmaankin toiminut lastenhuoneen pöytänä. Siihen viittaa myös se, että päällisessä hahmottuu valkoisen maalin alta pyörylöitä. Olisikon tämä ollut jonkunlainen kärpässienipöytä?

Tuolin muodossa on jotain jugendin mukaista jykevyyttä, mutta viimeisimmän maalarin taidoissa ei ole kehumista.


Ristikon muotoinen aukko keskellä tuolia oli mielestäni hauska. Ja siitä sen kotiin kannoinkin. Hain tuolin yhdeltä paikallisjunan asemalta, jonne myyjä toi sen polkupyörällä. Tulin tuolini kanssa kotiin puiston halki toivoen, ettei yhtään tuttua sattuisi tulemaan vastaan. Mutta eikös herra seinänaapurista ollut tulossa kotiin samaan aikaan. Hän näytti niin huvittuneelta kommentoidessaan tuoliani, että selittelin kerääväni talveksi kunnostustöitä mille. Ja kunnostettavaa tuolissa on. Mutta kesän yli se saa olla tässä kunnossa.


Pöydän päässä jakkara saa toimia istuimena, mutta tarvittaessa se toimii myös pikkupöytänä kun istun keinutuolissani. Siinä sen päällä voi syödä aamiaista tai vaikkapa pelata pasianssia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti